Förbered Dig För Din Termografi: Viktiga Steg Att Tänka På

Bröstscreeningen

Sänk Riskerna: Tidig Upptäckt av Bröstavvikelser för Att Bekämpa Bröstcancer

Bröstcancer är den vanligaste orsaken till cancerdödsfall hos kvinnor idag. Enligt Världshälsoorganisationen (WHO) löper var 12:e kvinna risk för en bröstavvikelse. Tidig upptäckt är mycket viktig för att förebygga och minska dödligheten.

Att känna till om screeningen

Image

Fungerar för kvinnor i alla åldrar

Denna skonsamma metod fångar upp temperaturvariationer som kan indikera förändringar, oavsett ålder. Det ger unga kvinnor en baslinje för framtida övervakning och äldre kvinnor en kontinuerlig uppföljning. Genom att vara vävnads-oberoende, ger termografi ett likvärdigt skydd för alla kvinnor. Från tidig vuxen ålder till äldre faser i livet - termografi ger trygghet i brösthälsa för kvinnor i alla åldrar

Image

Alla typer av bröst, särskilt bra för kvinnor med tät bröstvävnad och implantat

För Kvinnor med Tät Bröstvävnad: Termografi blir en räddare. Traditionella metoder kan missa förändringar på grund av tät vävnad, men termografi fångar temperaturvariationer oberoende av detta. Det innebär att oavsett brösttyp ger termografi tillförlitliga resultat. Ge dig själv den bästa chansen till tidig upptäckt med denna skonsamma och träffsäkra metod."

Image

Certifierad kvinnlig tekniker/terapeut

Vår engagerade terapeut är en viktig del av din termografiupplevelse. En erfaren och omtänksam kvinnlig terapeut kommer att guida dig genom varje steg av din screening. Du kommer att känna dig bekväm och sedd när du delar din oro och har frågor. Vi prioriterar din komfort och ditt välbefinnande, och vår terapeut är här för att säkerställa en professionell och omsorgsfull miljö. Ditt förtroende och din trygghet är vårt främsta mål.

Image

Skonsam och strålningsfri

Vår termografimetod är en icke-invasiv och strålningsfri alternativ för hälsokontroll. Den bekväma processen innebär ingen fysisk penetration och använder sig inte av joniserande strålning. Detta innebär att du kan genomgå denna metod utan obehag och oro över strålningsrisker. Vi fokuserar på din komfort och välbefinnande, och vår termografi erbjuder en säker och pålitlig väg till att övervaka din hälsa.

Image

Kan upptäcka abnormitet innan knöl känns

Vår termografi erbjuder mer än bara detektion av knölar. Genom att mäta temperaturvariationer i vävnaden kan vi identifiera subtila avvikelser som kan vara tidiga indikatorer på problem, innan de utvecklas till påtagliga knölar. Det ger oss möjligheten att agera i ett tidigt skede och vidta åtgärder innan problemen fördjupas. Med vår metod kan du vara trygg i vetskapen att vi övervakar din brösthälsa på en djupare nivå, långt innan något blir kännbart eller synligt på ytan.

Image

Radiolog-certifierad rapport

Vi strävar efter högsta kvalitet i varje steg av din termografiupplevelse. Din genererade termografi rapport är inte bara enkelt papper; den är noggrant granskad och officiellt signerad av en erfaren radiolog. Detta garanterar att din rapport är auktoritativ och pålitlig. Vi värnar om din säkerhet och välbefinnande, och genom att tillhandahålla en rapport som är försedd med en radiologs godkännande, visar vi vår engagemang för högsta standard i vår service.

Guidelines inför din bokning. VIKTIGT!

  • Ingen yoga, massage, eller ansträngande fysisk träning inkl sjukgymnastik, i minst 24 timmar före undersökningen

  • Undvik lotioner, krämer, deodoranter, puder, parfym eller smink på bröstet eller armhålorna på undersökningsdagen

  • Ingen fysisk stimulering, mammografi, ultraljud eller någon behandling av bröst, nacke eller rygg under 24 timmar före undersökningen

  • Inget bad eller dusch samma dag som undersökning

  • Inget kaffe eller någon annan varm dryck eller mat ska intas 1 timme före bildundersökningen

  • Klient kan fortsätta att ta ev ordinerade mediciner men bör nämna namnen på sådana mediciner i sin hälsodeklaration eller för terapeuten/teknikern vid tidpunkten för screeningundersökningen

  • Fyll i den hälsodeklaration som skickats till dig

  • Om möjligt rekommenderas att inte ta screeningen under menstruation för dig som menstruerar

Säker Väg Framåt: Efterundersökningens Vägledning och Stöd

Så snart din termografiundersökning är genomförd, går vi ett steg längre för att säkerställa att du har den nödvändiga vägledningen. Våra erfarna terapeuter kommer att gå igenom resultaten med dig på ett förståeligt sätt och besvara dina frågor. Vi är här för att ge dig den insikt och den information du behöver för att ta informerade beslut om din hälsa. Ditt välbefinnande är vår högsta prioritet, och vi kommer att vara med dig på varje steg av din hälsoresa.

Vad säger våra kunder?

Din trygghet och ditt välmående är alltid i centrum för oss. Här är några ord från våra nöjda kunder som har upplevt den oslagbara precision och komfort som termografi erbjuder.

Michelle Issa

Jag vill inte göra mammografi då strålning kan öka risken för cancer, istället gör jag termografi där jag lätt kan följa min brösthälsa.

Ninni Brittasdotter

Kunskap, hängivenhet, omtanke och bemötande.

Jag gör termografi då det känns tryggt.

Read Our Latest Blogs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

No blogs found

info@healthylytix.com

+4631-133200

© 2023 Healthylytix AB - All Rights Reserved