Om oss

Vi på Healthylytix har en mission: att ge kvinnor tillgång till den mest precisa, icke-invasiva och strålningsfria tekniken för bröstscreening.

Erfarenhet, Insikt och Vägledning för Bättre Hälsa

Sedan lång tid tillbaka har vi varit förespråkare för termografi som en banbrytande metod för förebyggande brösthälsa. Vår gedigna erfarenhet inom området har gett oss djup insikt i teknologin och dess potential för tidig upptäckt av inflammation och abnormitet. Utöver detta engagerar vi oss även i att erbjuda vägledning och rådgivning för att förbättra din övergripande hälsa och ditt välbefinnande.

Samarbete med Niramai: Framtidens Diagnostik för Brösthälsa och Välbefinnande

Genom vårt samarbete med Niramai, en framstående aktör inom medicinsk teknologi, stärker vi vår förmåga att erbjuda högkvalitativ termografisk lösning för bröstscreening. Deras banbrytande teknik förstärker vårt engagemang för tidig upptäckt och noggrann bröstanalys, och tillsammans arbetar vi för en sundare framtid.

Vad säger våra kunder?

Din trygghet och ditt välmående är alltid i centrum för oss. Här är några ord från våra nöjda kunder som har upplevt den oslagbara precision och komfort som termografi erbjuder.

Michelle Issa

Jag vill inte göra mammografi då strålning kan öka risken för cancer, istället gör jag termografi där jag lätt kan följa min brösthälsa.

Ninni Brittasdotter

Kunskap, hängivenhet, omtanke och bemötande.

Jag gör termografi då det känns tryggt.

Read Our Latest Blogs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

No blogs found

info@healthylytix.com

+4631-133200

© 2023 Healthylytix AB - All Rights Reserved